KREATÍV HIRDETÉSEK ÉS BRANDING

Köszöntelek az oldalamon! Kisgergely Judit vagyok.

Szolgáltatásalapú vállalkozókkal és webshop tulajdonosakkal dolgozom együtt márkájuk kiépítésén, megerősítésén kommunikációs és marketing eszközökkel. 

A kreatív munka a szenvedélyem, de az elmúlt évek azt bizonyították, hogy megfelelő stratégia nélkül nehezebb elérni a sikert az online világban. Időm legnagyobb részében kampánystratégiákat tervezek és hirdetéseket kezelek, de mindig örömmel dolgozom együtt vállalkozókkal, akik brandinggel vagy kommunikációval kapcsolatos megújulásra vágynak, vagy még nem találták meg a saját hangjukat. 

Leginkább az oktatás, a divat, a szépségipar és a kreatív területeket szeretem. De ha van egy izgalmas projekted más területről – amiben szívesen dolgoznál velem, keress nyugodtan.

Hogy miben és hogyan tudok Neked segíteni megtudhatod, ha lejjebb görgetsz! 

DE KI IS VAGYOK ÉN ?

Magyar-történelem tanár, kommunikációs szakember, digitális marketing stratéga, vállalkozó. Tanári pályafutásom bár csak  3 évig tartott, nagyon szerettem. 

De a marketing és a kommunikáció világa egyre jobban érdekelt – ezért úgy döntöttem követem a belső hangom és kipróbálom magam ezen a területen is. Kezdetben a Manchester-i egyetemen marketing asszisztensként, majd ugyanitt kampánymenedzser és PPC – hirdetéskezelő pozíciókban dolgoztam.

2017 végén költöztem haza Magyarországra, azóta vállalkozóként dolgozom. Kommunikációs tanácsadás, PPC és kampánymenedzsment a fő profilom. Online kurzusokat és workshopokat is tartok ezekben a témákban. Gyere és nézzük meg Neked miben tudok segíteni.

KEZDD ITT AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ DOKSIKKAL

Ingyenes hirdetéskezelési útmutató

Ebből az útmutatóból minden fontosat megtudsz arról, hogy hogyan érdemes a hirdetéseidet felépíteni és optimalizálni.

Ingyenes Márkaépítési füzet

Ha szeretnéd biztos alapokra helyezni a vállalkozásodat kezd ezzel a füzettel. A márkaépítés főbb állomásait vesszük sorra benne, pontról pontra.

A legmenőbb hirdetési tippek

Ezekből a tippekből megtudhatod mik a legmenőbb hirdetési fogások most FB-on és Instagramon.

AZ ÉN MIÉRTEM

A tanítás gyerekkorom óta a szenvedélyem. Ezért lettem tanár, időközben sajnos pályaelhagyó, de valamiért a szívem mindig visszahúzott az oktatás felé. 

Az évek alatt összegyűjtött marketing tapasztalataimat sűrítettem bele az elérhető tanfolyamaimba és a workshopjaimba. A brandingen keresztül végigvezetlek egészen a hirdetéskezelésig, belekóstolva abban, hogy milyen tartalomtípusokat érdemes gyártani, hogy milyen dinamikusan fejlődik a piac és az online világ.

A tanfolyamokat úgy állítottam össze, hogy leginkább segítsék a Te vállalkozásodat, kiteljesedésedet és fejlődésedet.

Ha Téged is a dolgok gyakorlati oldala érdekel, akkor gyere el valamelyik workshopomra és less bele abba, hogy milyen nem csak beszélni, de meg is valósítani az elképzeléseidet! 

 

 

AKIK MÁR MEGTISZTELTEK A BIZALMUKKAL

Remélem hamarosan Te is csatlakozol hozzájuk !