NEKED MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

HOSSZÚ ÉS RÖVID TÁVÚ CÉLOK MEGVALÓSÍTÁSA

ONLINE KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

Elakadtál az online felületeiden?

Nem tudod hol kellene jelen lenned?

A jó kommunikáció ma már elengedhetetlen a vállalkozások sikeréhez. A kommunikációs tanácsadás során akár specifikusan, akár teljességében átvizsgálom az online jelenlétedet és meghatározom hol vannak azok az elakadások, amiket kijavítva sikeresebbé teheted a vállakozásodat.

A foglalt időpontot megelőzően felveszem Veled a kapcsolatot, bekérem a vállakozásoddal kapcsolatban felmerült kérdéseidet, hogy teljes mértékben fel tudjak készülni belőled és a cégedből. Szívesen végzek utánkövetést és, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak örömmel vállalok hosszútávú együttműködést is.

A konzultációról fontos tudnod, hogy online történik, hossza 55-60 perc. Ha ettől eltérő igényeid vannak és szeretnél személyesen találkozni, átbeszélni azt, hogy miben, és hogyan tudok Neked segíteni; én benne vagyok, keress bátran – egyeztessünk ezzel kapcsolatban!

Tanácsadást üzenetben, Facebookon keresztül vagy telefonon tudsz foglalni.

KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIA

Mit, kinek, mikor és hogyan kommunikálj?

Ehhez nagyon fontos egy átgondolt kommunikációs stratégia, és egy olyan személy, aki a folyamatokat az elejétől a végéig gondosan kézben tartja. A hatékony kommunikáció kidolgozása az aktuális online kommunikációs trendeket követve születik meg, egyeztetve a Te igényeiddel és elképzeléseiddel. Meglátod a stratégiagyártás nem is akkora ördöngősség!

KAMPÁNYMENEDZSMENT

A Facebookon való hirdetést könnyű elkezdeni, de utána hamar szembesülünk a platform mélységeivel. Abban segítek, hogy az üzleti céljaidnak legmegfelelőbb kampánystruktúrában, a lehető leghatékonyabb kreatívokkal érd el a precízen megcélzott leendő vásárlóidat, partnereidet.

A Facebook, Instagram felületein könnyedén megszólíthatod és interakcióra bírhatod a célcsoportodba tartozó felhasználókat. Ha rövid távon, gyorsan szeretnél eredményeket, akkor a fizetett Facebook hirdetés szuper eszköz lehet hozzá.

ONLINE MARKETING FOLYAMATOK OPTIMALIZÁLÁSA

Az optimalizálásba tartozik minden, ami a háttérben történik. Megvizsgálom a vállakozásod, céged marketingrendszerét, átnézem a Google Analytics-et és Search Console-t. Az ebből kinyert adatokból pedig felépítem a hirdetési rendszeredet, stratégiádat. Ha nem rendelkezel ezekkel a technikai dolgokkal, akkor első lépésként ezek kialakítására kerül sor. Hiszem, hogy adatokból lehet levonni a legrelavánsabb következtetéseket, de emellett sosem felejtem el, hogy a vállalkozások mögött EMBEREK dolgoznak, akik EMBEREKNEK  értékesítik termékeiket és szolgáltatásaikat. 

KEZDD EL TUDATOSAN HASZNÁLNI A MARKETINGET

Ha szeretnél gyakorlati tanácsokat kapni márkaépítés és hirdetéskezelés témában ne habozz, iratkozz fel még ma!

Scroll Up