TÉGED MELYIKKEL TUDLAK TÁMOGATNI ?

ÁLLANDÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Állandó együttműködések keretein belül a következő feladatokat tudom vállalni:

HIRDETÉSKEZELÉS – webshopok és szolgáltásalapú vállakozások Facebook és Instagram hirdetéseinek kezelése. 

A csomag magába foglalja: 

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS-KAMPÁNY STRATÉGIA KIDOLGOZÁSA –

PINTEREST OLDALKEZELÉS – 


ÉRDEKEL A KÖZÖS EGYÜTTMŰKÖDÉS

TANÁCSADÁS

A Facebookon való hirdetést könnyű elkezdeni, de utána hamar szembesülünk a platform nehézségeivel.

A tanácsadás során abban segítek, hogy az üzleti céljaidnak legmegfelelőbb kampánystruktúrát rakjunk össze, a lehető leghatékonyabb kreatívokkal érjük el a leendő vásárlóidat, partnereidet.

A Facebook, Instagram felületein könnyedén megszólíthatod és interakcióra bírhatod a célcsoportodba tartozó felhasználókat. Ha rövid távon, gyorsan szeretnél eredményeket, akkor a fizetett Facebook hirdetés szuper eszköz lehet hozzá.

Mit, kinek, mikor és hogyan kommunikálj?

Ehhez a legfontosabb alapanyag egy jól átgondolt kommunikációs stratégia. A hatékony kommunikáció kidolgozása az aktuális online kommunikációs trendeket követve születik meg, egyeztetve a Te igényeiddel és elképzeléseiddel. 

A tanácsadás végén Te is meglátod, hogy a stratégiagyártás nem is akkora ördöngősség!

Elakadtál az online felületeiden?

Nem tudod hol kellene jelen lenned?

A jó kommunikáció ma már elengedhetetlen a vállalkozások sikeréhez. A kommunikációs tanácsadás során akár specifikusan, akár teljességében átvizsgálom az online jelenlétedet és meghatározom hol vannak azok az elakadások, amiket kijavítva sikeresebbé teheted a vállakozásodat.

A foglalt időpontot megelőzően felveszem Veled a kapcsolatot, bekérem a vállakozásoddal kapcsolatban felmerült kérdéseidet, hogy teljes mértékben fel tudjak készülni belőled és a cégedből. Szívesen végzek utánkövetést és, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak örömmel vállalok hosszútávú együttműködést is.

A konzultációról fontos tudnod, hogy online történik, hossza 55-60 perc. Ha ettől eltérő igényeid vannak és szeretnél személyesen találkozni, átbeszélni azt, hogy miben, és hogyan tudok Neked segíteni; én benne vagyok, keress bátran – egyeztessünk ezzel kapcsolatban!

Tanácsadást üzenetben, Facebookon keresztül vagy telefonon tudsz foglalni.


TANÁCSADÁST FOGLALOK

ONLINE MARKETING FOLYAMATOK OPTIMALIZÁLÁSA

Az optimalizálásba tartozik minden, ami a háttérben történik. Megvizsgálom a vállakozásod, céged marketingrendszerét, átnézem a Google Analytics-et és Search Console-t. Az ebből kinyert adatokból pedig felépítem a hirdetési rendszeredet, stratégiádat. Ha nem rendelkezel ezekkel a technikai dolgokkal, akkor első lépésként ezek kialakítására kerül sor. Hiszem, hogy adatokból lehet levonni a legrelavánsabb következtetéseket, de emellett sosem felejtem el, hogy a vállalkozások mögött EMBEREK dolgoznak, akik EMBEREKNEK  értékesítik termékeiket és szolgáltatásaikat. 


ERRE VAN SZÜKSÉGEM

KEDVES SZAVAK TŐLETEK

Attila

5/5

Sokáig kerestem olyan marketingest, aki segíteni tud a cégem hirdetéseivel. Végül egy ismerősöm ajánlotta Juditot, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Azóta is ő készíti a hirdetéseinket Facebookon, és a Google Ads-et is ő kezeli. A munkájával nagyon megvagyok elégedve. Szívből ajánlom, ha eredményekethozó marketingest keresel!

Bea 

5/5

Judit was my neighbour in Manchester.  We have been working together for few months until I started to understand how Instagram and Facebook work. We put together a communication strategy and built up my Instagram page. Now I have over 20K followers. Thanks Judit and cheers to your work! xxx

Kata és Zoli

5/5

Juditot 2 éve ismertük meg az egyik barátunk által. Nagyon sokat segített már a kezdeti időszakban is, mikor a webshopunk felépítésén dolgoztunk. Gyerek-és felnőtt ruhákat értékesítünk online – amihez jól jött a sok hasznos tanács és kreatív ötlet, hogy kitűnjünk a tömegből. 🙌 Köszönjük a folyamatos szuper munkát! Szívből ajánlunk másoknak is! 🥰

KEZDD EL TUDATOSAN HASZNÁLNI A MARKETINGET

Ha szeretnél gyakorlati tanácsokat kapni márkaépítés és hirdetéskezelés témában ne habozz, írd be a rublikába az email címedet és már érkeznek is a szuper tippek!