Facebook hirdetések kezdőknek workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Márkaépítési alapok - így tűnj ki a tömegből workshop

Vállalkoznál, de nem tudod, hogy vágj bele ?

Vagy már vállalkozóként dolgozol, de még mindig nem tiszta kép, hogyan fejeszd ki a márkád az online térben?

Akkor ezt a workshopot Neked állítottam össze!

Gyere is fedezzük fel a lehetőségeket, amiket a tudatos Márkaépítés ad!

Készíts Te is kreatív hirdetéseket és szövegeket workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MIÉRT?

Emlékszem arra az izgatottságra, amikor először léptem be a tanterembe, mint tanár. Amellett, hogy szerettem gyerekekkel foglalkozni – volt egy másik része, amit még ennél is jobban élveztem: megtalálni a bennük rejlő valódi potenciált és fejleszteni azt.

2013-2015 között hátrányos helyzetű gyerekek integrálását segítettem az angol oktatásba: nepáli, afgán, olasz, portugál, francia területekről érkező gyerekekkel dolgoztam együtt 2 tanéven keresztül. Ez idő alatt a hatékony kommunikáción és készségfejlesztésen volt a  legfőbb hangsúly. A csoportdinamika,   2019-ben újra felmerült bennem a tanári pálya folytatásának gondolata – az évek alatt

Mind a mai napig nagyon szeretek kisebb csoportokkal dolgozni és segíteni őket abban, hogy gyakorlati módon

Hiszem, hogy mindenkiben benne van a képesség, amivel kimagasló eredményeket érhet el, ehhez azonban nem csak a képességet, de a területet is meg kell találnunk.

ÉRTÉKEK, AMIKBEN HISZEK

Kreativitás

A kreativitás az élet minden területén hatalmas segítség. Gyakran elég egy új nézőpont, egy másfajta szemlélet és a probléma már nem probléma többé.

Hiszem, hogy a kreatív megoldások kimozdítanak az elakadásokból! Ezért workshopjaimat és  személyes tanácsadásaimat is úgy alakítottam ki, hogy a legtöbbet adják Neked! 

Közösség - Csapatmunka

Legyen szó akár vállalati, akár nyílt tréningekről, workshopokról, hiszem, hogy a résztvevők között minden esetben jelen van a kapcsolódás.

Megtisztelő feladat látni mikor a tréningek során a résztvevők rádöbbennek, hogy elakadásaik, nehézségeik közösek – ilyenkor elindul valami és erejük megsokszorozódik!

Profizmus és emberség

A Klassinen név azért született, mert hiszek a szótár szerinti klasszikus értékekben és abban, hogy a munkában megnyilvánuló profizmus és emberség találkozásánál nincs csodálatosabb megnyilvánulása a munkám szeretetének!

Workshopjaim:

A Win-win kapcsolatok kialakítását és megtartását fejlesztjük ezen a tréningen, az önérvényesítés és a meghallgatás kommunikációs eszköztárát használva. Itt elsőkézből tapasztalhatod meg, hogy a hatékony kommunikáció tanulható!

A kommunikációs készségek fejlesztése személyiségfejlesztés is, amihez szükség van önismeretre, önmagunk elfogadására. A készségfejlesztő tréning célja a kommunikációs önismeret javítása, ami szituációs feladatokkal játékos formában valósul meg a tréningnapon.

A Hirdetéskezelő tréningen a Facebook Ads hirdetési rendszerének magabiztos használatát sajátíthatják el a résztvevők. Megismerkedünk: a kampánycélokkal, a célcsoport meghatározással, az optimalizálással és a hirdetési büdzsé megtervezésével. Ezt követően saját hirdetési kampányokat hozunk létre, olyan precíz célzási megoldásokkal, amivel bárkit elérhetsz.

A tréning összeállításakor olyan gyakorlati tudás átadására törekedtem, ami rögtön beépíthető a marketing folyamataidba!

Kapcsolat

Nem volt elég a fenti információ? Szeretnél mégtöbbet megtudni a workshopokról? 

Gyere és beszélgessünk

Scroll Up