Facebook hirdetések kezdőknek workshop

Szívesen népszerűsítenéd a vállalkozásodat Facebookon is Instagramon hirdetésekkel?

Szeretnéd megtanulnád, melyik kampánycélt érdemes használni és azt is, hogy hogyan kell a kampányokat felépíteni?

Szükséged lenne egy átfogó magyarázatra a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban? 

Ha ezeknek a kérdéseknek valamelyikére is IGEN-nel válaszoltál, akkor jó helyen jársz 🙂

Márkaépítési alapok - így tűnj ki a tömegből workshop

Vállalkoznál, de nem tudod, hogy vágj bele?

Vagy már vállalkozóként dolgozol, de még mindig nem tiszta a kép, hogy hogyan fejeszd ki a márkád az online térben?

Akkor ezt a workshopot Neked állítottam össze!

Gyere is fedezzük fel a lehetőségeket, amiket a tudatos Márkaépítés ad!

Készíts Te is kreatív hirdetéseket és szövegeket workshop

Hogyan érdemes felépíteni egy hirdetési kreatívot? Mi az, ami valóban konvertál és bevételt termel hosszútávon? 

Milyen variációkat és teszteléseket érdemes kipróbálni, hogy megtaláld azokat a kreatívokat, amik valóban megszólítják a potenciális vásárlóidat?

Milyen a jó szöveg + kép és videó?

Ezeket a kérdéseket beszéljük végig elejétől a végéig ezen a workshopon.

MIÉRT?

A tanítás, a tudás átadása mindig nagyon közel állt hozzám. Már gyerekkoromban is tanárnéniset játszottam a plüssjátékaimmal, körbeültetve őket és nekik magyarázva az éppen aktuális tananyagot. Nem csoda tehát, hogy van egy tanári diplomám. Azonban a dolog itt nem áll meg, az elmúlt 6 évben marketinggel foglalkoztam. Hirdetésekkel, hirdetéskezeléssel, szövegírással, képszerkesztéssel, és tartalomgyártással. 

Az ez időszak alatt megszerzett tudásomat szeretném átadni ezekben a workshopokban. Oly módon, hogy az a leginkább segítse a Te vállalkozásodat, kiteljesedésedet és fejlődésedet. 

Ha Téged is a dolgok gyakorlati oldala érdekel, akkor gyere el valamelyik workshopomra és less bele abba, hogy milyen nem csak beszélni, de meg is valósítani az elképzeléseidet.

 

ÉRTÉKEK, AMIKBEN HISZEK

Kreativitás

A kreativitás az élet minden területén hatalmas segítség. Gyakran elég egy új nézőpont, egy másfajta szemlélet és a probléma már nem probléma többé.

Hiszem, hogy a kreatív megoldások kimozdítanak az elakadásokból! Ezért workshopjaimat és  személyes tanácsadásaimat is úgy alakítottam ki, hogy a legtöbbet adják Neked! 

Közösség - Csapatmunka

Legyen szó akár vállalati, akár nyílt workshopokról, tréningekről (- igen, jól hallod 🙂 azt is tartok) hiszem, hogy a csapatmunka, a közös célok előremozdítják a személyes fejlődést is. 

Így legyen szó online workshopról, vagy személyesről mindig nagy szerepet játszik nálam, hogy megismerjem a jelenlévőket, meghallgassam kérdéseiket és elakadásaikat.

Profizmus és emberség

A Klassinen név azért született, mert hiszek a szótár szerinti klasszikus értékekben és abban, hogy a munkában megnyilvánuló profizmus és emberség találkozásánál nincs csodálatosabb megnyilvánulása a munkám szeretetének!

VISSZAJELZÉSEK A WORKSHOPOKRÓL

Klassinen visszajelzés

Viki

Webshop üzemeltető

A Hirdetéskezelő workshop nagyon jól felépített. Logikusan és egyszerűen magyarázva végigvezetett a Facebook hirdetéseken. Juditot személyes tanácsadás révén ismerem, most sem csalódtam a munkájában. Köszönöm. 😊

Andi

Vállalkozó

Nagyon köszönöm, hogy végigvezettél a branding folyamaton. 🙏 Most állt össze a kép, és érzem, hogy végre megtaláltam a miértemet. Nagy szükségem volt már az új energiára és tudatosságra munkámban. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséged. Örök hála! ❤

Klassinen visszajelzés

Gábor

Coach, tréner

A workshopon megértettem, hogy mit és hogyan érdemes hirdetni. Amióta a gyakorlatban is alkalmazom azt ott tanultakat megsokszorozódott az oldalam követőinek a száma és új ügyfeleim is lettek. Köszönöm!

Scroll Up